Werkwijze //

Online begeleiding

Druk leven? Propvolle weken vol werk, gezin en sociale gezelligheid? Dan is de online begeleiding van Puur&Friss iets voor jou..

Je meldt je aan, vult thuis de Puur&Friss vragenlijsten in waarmee ik een duidelijk beeld krijg van jouw leefstijl, beweegpatroon, eetgewoonten en natuurlijk je wensen.

Met deze info kunnen we jouw ideale, gezonde gewicht bepalen en samen doelen stellen om van jou je fittere, gezondere en slankere versie te maken. Je houdt een eetdagboek bij zodat ik een voedingsanalyse kan maken, en een uitgebreid advies kan samenstellen. Hierbij wordt gelet op de juiste verdeling van alle voedingsstoffen, afgestemd op jouw lichaamssamenstelling en leefwijze.

Dit voedingsadvies is dus echt voor jou, aangepast op jouw lijf, jouw wensen en jouw leven. We kijken welke vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen belangrijk zijn voor jou.

Tijdens deze 4, 6 of 8 weken online begeleiding help ik je de juiste, bewuste keuzes te maken. Je krijgt meer kennis over voeding; wat eet je eigenlijk en wat doet deze voeding met je? We bespreken regelmatig hoe het gaat. Wat gaat super goed, en waar loop je tegenaan? Hoe gaat het met de gestelde doelen en hoe voel je je? Natuurlijk kan je al je vragen kwijt, en je krijgt voorbeeldmenu’s om je op weg te helpen.

Zin om ook lekker in je vel te zitten, met een gezond gewicht en een fitter, slanker lijf?
Wil je meer energie en een betere huid? Meld je aan met het contactformulier en word jouw gezondere ik!

Voedingsanalyse met uitgebreid voedingsadvies

Puur&Friss kan aan de hand van een (online) intakeformulier en een door jou bijgehouden eetdagboek een uitgebreid, passend voedings- en beweegadvies geven. Natuurlijk is deze helemaal op maat, dus aangepast op jouw lijf en leven!

Denk hierbij aan lengte en gewicht, leefwijze en eetpatroon, en persoonlijke voorkeuren.
We kijken naar de juiste verdeling van alle voedingsstoffen, afgestemd op jouw lichaamssamenstelling.

Maar ook houden we rekening met bijvoorbeeld werk, gezinssituatie, jouw persoonlijke doelen en wensen, en eventuele valkuilen. Denk aan werkborrels, verjaardagen, feestjes, lange of onregelmatige werkdagen, vakanties, etc.

Je krijgt voorbeelddagmenu’s om je een beetje op weg te helpen, en alle vitamines en mineralen komen bod. Dit voedings- en beweegadvies kunnen we bespreken tijdens een vervolgafspraak, maar een eenmalig advies is ook mogelijk.

Kennismaking

Als je wilt kunnen we eerst (telefonisch) vrijblijvend kennis maken. We bespreken dan alvast jouw doelen en wensen, en ik kan uitleggen hoe we te werk gaan. Als je je hierbij happy voelt en ervoor wilt gaan, kunnen we direct de intake doen.

Intake

Tijdens de intake nemen we jouw leefstijl, beweegpatroon en eetgewoonten door. We bespreken jouw wensen en behoeften, zodat we een plan kunnen maken dat echt bij jou past.

Iedereen is anders, en wat voor de één goed werkt, kan voor de ander juist helemaal niet werken.

We zullen ook je middelomtrek en lengte en gewicht meten en je wegen om erachter te komen wat voor jou een gezond en haalbaar gewicht is. Aan de hand hiervan kunnen we samen doelen stellen.

Ik geef je een voedingsdagboek mee, wat je 3 tot 5 dagen mag bijhouden (dit kan ook digitaal).
Naar aanleiding van dit eetdagboek zal ik een analyse van jouw voedingspatroon maken.

Uitgebreid vervolgconsult

Tijdens een vervolgafspraak bespreken we hoe het gaat. Zijn de gestelde doelen behaald? Waar loop je tegenaan en wat gaat goed?

We gaan weer wegen en meten, en als je wilt kunnen we samen een koelkast-check doen en ik geef ik informatie over het lezen van etiketten.

Kort vervolgconsult per mail of telefoon

Korte vervolgafspraken zijn ook mogelijk, telefonisch of per mail. We bespreken de voortgang en eventuele valkuilen, en je ontvangt tips & tricks om weer verder te kunnen.

Jouw persoonlijke coach  //

personalcoach

Mijn naam is Marloes en ik help jou persoonlijk tijdens jouw weg naar een mooiere en fittere ik! Ik geloof in het cliché; ‘je bent wat je eet’. Ik geloof ook dat gezond eten niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. Het is vaak een kwestie van gewoontes en patronen doorbreken, door de juiste, bewuste keuzes te maken. Sinds ik anders ben gaan eten, mede door de opleiding tot gewichtsconsulent en mijn interesse in orthomoleculaire voeding, heb ik o.a. meer energie, is mijn huid beter en mijn gewicht in balans.

Wil jij dit ook? Neem gerust contact op!

-X-

marloes

zegel_wit

In 3 eenvoudige stappen

zowerkthet

Aanmelden

Kies de begeleiding die bij jou past, en meld je aan met het contactformulier.

Starten

Je vult de Puur&Friss vragenlijsten in voor een goed beeld van jouw leef-, eet- en beweegpatroon, en houdt een voedingsdagboek bij.

Enjoy!

De weg naar jouw mooiere, fittere & gezondere ik kan beginnen met het persoonlijke Puur&Friss voedingsadvies.

interesse

Neem contact met ons op

Lekker in je vel met Puur&Friss. Wil je meer energie, een slanker lichaam, betere weerstand, een mooiere huid, een gezond lijf en gewicht en blijvend resultaat? Puur&Friss helpt je de juiste balans te vinden.

CONTACT

Puur&Friss
Voedingsadvies & Lijfstyle

telefoon  06 - 19162038
email  info@puurenfriss.nl 

KvK-nr 67477038