Contact //
Wat leuk dat je contact opneemt!

Wil je je aanmelden voor een begeleiding van Puur&Friss? Laat dan hieronder je gegevens achter, met daarbij voor welke begeleiding je wilt gaan. Je ontvangt dan de juiste vragenlijsten om zelf in te kunnen vullen. Aan de hand van deze informatie wordt dan een passend advies voor je gemaakt. Als je een face-to-face consult wilt neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.

Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de Puur&Friss begeleidingen? Stel dan gerust hier je vraag!
Contactformulier //

  captcha

  Jouw persoonlijke coach  //

  personalcoach

  Mijn naam is Marloes en ik help jou persoonlijk tijdens jouw weg naar een mooiere en fittere ik! Ik geloof in het cliché; ‘je bent wat je eet’. Ik geloof ook dat gezond eten niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. Het is vaak een kwestie van gewoontes en patronen doorbreken, door de juiste, bewuste keuzes te maken. Sinds ik anders ben gaan eten, mede door de opleiding tot gewichtsconsulent en mijn interesse in orthomoleculaire voeding, heb ik o.a. meer energie, is mijn huid beter en mijn gewicht in balans.

  Wil jij dit ook? Neem gerust contact op!

  -X-

  marloes

  zegel_wit

  Lekker in je vel met Puur&Friss. Wil je meer energie, een slanker lichaam, betere weerstand, een mooiere huid, een gezond lijf en gewicht en blijvend resultaat? Puur&Friss helpt je de juiste balans te vinden.

  CONTACT

  Puur&Friss
  Voedingsadvies & Lijfstyle

  telefoon  06 - 19162038
  email  info@puurenfriss.nl 

  KvK-nr 67477038