Voedingsadvies //
Lekker en gezond eten

Geen crashdiëten, poeders of pillen, maar pure en gezonde voeding!

De meeste mensen kunnen het onderscheid wel maken tussen gezond, en ongezond eten. Maar wat is ook echt voedzaam? En hoeveel energie heeft jouw lichaam nodig? Hoe functioneert jouw lijf op z’n best en bereik jij  jouw ideale gewicht? Wat moet je skippen uit je dagelijkse maaltijden, en wat zou je kunnen toevoegen om jezelf optimaal te voeden? Het Puur&Friss voedingsadvies is helemaal aangepast op jouw lijf, leven en persoonlijke voorkeuren.

We gaan je voedingspatroon dusdanig aanpassen en wijzigen, om je gezondheid te bevorderen.  Vaak hebben kleine veranderingen al groots effect! Het gaat om de kwaliteit van de voedingsstoffen, in de juiste verhoudingen. Ook alle vitamines en mineralen komen hierbij uitgebreid aan bod.

Wanneer je een gezonde balans hebt bereikt zal je meer energie krijgen, een betere huid en mooier haar en je gewicht blijft stabiel. Dus geen ge-jojo! Ook je energie-level blijft stabiel door het gebruik van gezonde, voedzame maaltijden. Geen ingewikkelde recepten of ingredienten waar je het bestaan niet van wist, onze aanpak is easy, en voor iedereen makkelijk toe te passen.

 

Wil jij ook lekker in je vel zitten en een gezond gewicht bereiken? Of wil je alleen weten of je eigenlijk wel gezond eet? Puur&Friss begeleidt jou om je balans te vinden.. Online, of live! Maar ook voor een een-malig voedingsadvies kun je hier terecht. Kijk naar de mogelijkheden en neem gerust contact op voor meer informatie.
Jouw persoonlijke coach  //

personalcoach

Mijn naam is Marloes en ik help jou persoonlijk tijdens jouw weg naar een mooiere en fittere ik! Ik geloof in het cliché; ‘je bent wat je eet’. Ik geloof ook dat gezond eten niet ingewikkeld of moeilijk hoeft te zijn. Het is vaak een kwestie van gewoontes en patronen doorbreken, door de juiste, bewuste keuzes te maken. Sinds ik anders ben gaan eten, mede door de opleiding tot gewichtsconsulent en mijn interesse in orthomoleculaire voeding, heb ik o.a. meer energie, is mijn huid beter en mijn gewicht in balans.

Wil jij dit ook? Neem gerust contact op!

Liefs,

marloes

zegel_wit

interesse

Neem contact met ons op

Lekker in je vel met Puur&Friss. Wil je meer energie, een slanker lichaam, betere weerstand, een mooiere huid, een gezond lijf en gewicht en blijvend resultaat? Puur&Friss helpt je de juiste balans te vinden.

CONTACT

Puur&Friss
Voedingsadvies & Lijfstyle

telefoon  06 - 19162038
email  info@puurenfriss.nl 

KvK-nr 67477038